En vecka

Morotsbiffar med sesamfrön med ris till, gott!
 
En hel vecka har passerat, fort och utan direkta krångel. Anledningen till att jag inte har skrivit nått är för att inget förundransvärt har hänt direkt. I torsdags gick jag ut med några vänner, det var en förfest till King's Day på caféet här bredvid. På fredagen åkte jag och David och köpte Magic kort och så spelade vi en stund. På kvällen somnade jag inte förrän kl 6, inte för att jag festade eller så, utan för att det var fest på åttonde våningen och musiken var så hög att jag omöjligtvis kunde somna..
 
Typ godaste "hamburgaren" någonsin: rivna rödbetor med feta ost och basilika, serverades med avocado och mango i bröd, mums!
 
Igår blev det dock en spontan utgång!
       
    
 
 
 
 
 
 
 
 
Runt nio på kvällen frågade de om jag ville hänga med till tivolit, och efter lite övertalning sa jag ja, Jag visste att jag skulle upp 8 idag, så jag sa att jag kan hänga med men att jag stannar inte så länge.. heh.
Tanken var att Vitor och jag skulle dra tidigare än de andra, men det slutade med att vi stannade till 2 och cyklade alla hem tillsammans. Klockan 3 kom jag i säng, och sov alltså runt 5 timmar inatt.. Men äsch.
 
Anledningen till att jag var tvungen att gå upp så tidigt på en söndag var för att vi skulle ha grupparbete, så nu har vi gjort klart vår presentation som vi ska ha på torsdag, skönt! Så ja, idag har jag fixat med presentationen, varit ute och sprungit och snart ska jag åka till flygplatsen för att möta upp mamma och pappa. Har inte träffat dem på tre månader nu, så det ska bli mysigt!